Kontakta Victor Travel & Event

Exklusiva safariresor till afrika

Micato är ett av Kenyas äldsta safariföretag, det grundades för snart 50 år sedan av familjen Pinto. Den familjeägda verksamheten styrs från Nairobi, med lokala servicekontor i Arusha/Tanzania, Kapstaden, samt Johannesburg/Sydafrika.

Att resa på Safari är en stor upplevelse och det är människorna bakom arrangemanget som avgör hur exklusiv resan är. Med egen välutbildad samt språkkunnig lokal personal, ca 300 anställda i Afrika, riktar Micato sig till de som värnar om högklassiga arrangemang.

Att Micato arrangerar safari resor med själ och hjärta återspeglas i mycket nöjda gäster. Detta har yttermera bekräftats av exklusiva tidskrifter som National Geographic Traveller, Forbes samt Conde Nast Traveller, vilka i många år i rad utnämnt Micato till bästa Safari operatör.

I korthet om din resa; Du välkomnas redan vid bagagebandet på flygplatsen och följs därefter av Micatos personal under hela vistelsen, vilket inkluderar safari guider samt egen ”concierge” med 24 tim service för hjälp med vad det än må vara. Våra gäster bor i lyxtält och förstklassiga vildmarkshotell, allt av högsta standard och det är en otrolig känsla att bo mitt i djurens vardagsrum. Micato personal finns med dig under hela resan fram till säkerhetskontrollen på flygplatsen vid hemresan.

Vi lever i en värld med möjligheter, där resor är en stor del av vår generations lyx. Micato gör din Afrika vistelse oförglömlig. Samtidigt värnar Familjen Pinto om de afrikaner som har det svårast, genom ett generöst välgörenhetsprogram ”one-for-one” vilket innebär att för varje Micato gäst som besöker Afrika, ombesörjer och betalar Micato för ett barn att gå i skola i 12 år. Bakgrunden till denna filantropi, som Micato arbetat med i 25 år, är helt enkelt familjen Pintos hjärta för Afrika och dess människor. Våra gäster har möjlighet att besöka skolor där barnen går och uppleva något vi inte är vana med.

Vi på Victor Travel, säger följande om Micato Safaris ”magiska upplevelser, toppservice och stort engagemang”. Detta övertygade oss om att arbeta som Micatos oficiella agent i Skandinavien!

Välkommen att kontakta oss!