Kontakta Victor Travel & Event

Exklusiva kryssningar med segelfartyg

Upplev en historisk segling med moderna segelfartyg byggda på 90-talet efter klassiska ritningar. ”Tall ships” Star Clipper, Star Flyer samt Royal Clipper är fantastiska fyra och femmastade segelfartyg som kryssar i Västindien, Centralamerika, Panama och Medelhavet. Segelfartygen erbjuder förstklassig komfort ombord.

Det finns även möjlighet att deltaga i segling över Atlanten. Samtliga fartyg har moderna navigationssystem, men den traditionella navigationskonsten lever kvar med sektant och optisk navigering. För den som önskar kan man delta i att sätta segel och skota manuellt tillsammans med besättningsmännen. Gästerna är också välkomna till kommandobryggan och följa kaptenens eller första officerens navigering.

Livet ombord är mycket avspänt. Man kopplar av på däck, njuter av havet, läser en bok, umgås med familj, vänner och trevliga männsikor ombord, tar en drink midskepps vid den öppna skeppsbaren och äter goda luncher & middagar som är av högsta kvalitet med ett internationellt urval av rätter som ger nya kulinariska upplevelser varje dag. Under kryssningen besöker man ständigt nya platser. Spännande upplevelser varvas med trevlig underhållning ombord.

Välkommen att kontakta oss!