Kontakta Victor Travel & Event

Concierge

Du planerar en resa och den skall nå det bästa efter dina förväntningar. Vi är din personliga resekontakt som hjälper dig att ta fram förslag som är anpassade efter dina preferenser. Med en samlad kompetens och erfarenhet från resor och arrangemang runt om i världen står vi på Victor Travel redo att presentera förslag samt organisera din resa efter högt ställda krav.

Företag

Ledning och anställda i dagens företagarvärld är både erfarna och vana resenärer. Victor Travel & Event fungerar som professionellt bollplank för företagsledning att ta fram en reseplan samt program som anpassas efter syfte med resan. En reseinvestering skall ge avkastning och återbetalning. Med en gedigen erfarenhet av planering och genomförande av både små och stora företagsevenemang på utländska destinationer välkomnar vi en kontakt med oss för att förutsättningslöst diskutera möjligheter samt upplägg för ert företags nästa resa.

Vad har Victor Travel & Event genomfört de senaste 15 åren runt om i världen för sina företagskunder?

  • Symposium för VD’ar, marknads- och försäljningschefer
  • Konferensarrangemang med specialeffekter
  • B2B möten
  • Möten med utmaningar för amatörer: Americas Cup Regatta, Off-shore race, Off-Road race, Ferrari Challenge, Alpvandringar, Bushvandringar i Afrikanska Safariområden, Skärgårdsupplevelse, Djuphavsfiske, Matlagningstävlingar, Musikaliska events